OKULUMUZUN TARİHÇESİ

12.01.2018 640

Okulumuz Emlak Konut GYO tarafından Tuzla Aydınlı Mahallesinde TOKİ Emlak Konut arazisi üzerinde yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç  İlkokulu ve Ortaokulu bünyesinde 2017 yılında eğitim öğretime başlamıştır.

Tuzla Aydınlı Emlak Konutları yerleşim bölgesinde İmam Hatip Ortaokulu olmaması sebebiyle Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu / Ortaokulu binasında eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır. 4 Şubeden oluşan İmam Hatip Ortaokulu 40 öğrenci ile eğitim öğretime başlamış olup; 82 öğrenci 3 öğretmen ve 1 Müdür yardımcısı ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Okulumuz 10.000 m2 alan üzerine kurulmuştur, 7000 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. İki blok halinde yapılan okulumuzun A bloğu ortaokul ve imam hatip ortaokulu, B bloğu ilkokul öğrencilerimize ayrılmıştır. Yine Emlak Konut GYO tarafından okulumuz bahçesinde yaptırılan donanımlı bir spor salonumuz mevcuttur.