Eğitim Öğretimin Davranış Değişimine ve Akademik Gelişime Yansıması

29.05.2018 546

Eğitim Öğretimin Davranış Değişimine ve Akademik Gelişime Yansıması

Verilen eğitim ve öğretimin öğrencide davranış değişikliğine ve akademik gelişime yansıması ile ilgili olarak rehberlik birimi ve okul öğretmenlerimizin çalışmaları.

Verilen eğitim ve öğretimin öğrencide davranış değişikliğine ve akademik gelişime yansıması ile ilgili olarak rehberlik birimi öğretmeni Burhan ATMACA öğrencilerle birebir görüşerek öğrenciler üzerinde çeşitli araştırmalar yapmıştır. Bu sayede okulumuzda uygulanan eğitim - öğretimin öğrenciler üzerinde ne denli etkili sonuçlar oluşturduğuna dair gözlemlemeler yapmıştır. Ayrıca rehber öğretmenimiz  okulumuz öğretmenleri ile fikir alış verişinde bulunmak amacıyla belirli zaman aralıklarıyla görüşmeler gerçekleştirmiştir.  Rehberlik servisi öğrencilerin verimli ders çalışma, soru çözme teknikleri, kaygıyla mücadele etme, sınav teknikleri, zamanı verimli kullanabilmeye yönelik öğrencilerle sürekli temas halinde çalışmalar yapmaktadır.

29-05-201829-05-201829-05-201829-05-2018