Öğrencilerin devam-devamsızlık durumları, okula uyum ve aidiyet, disiplin ve başarı analizleri tamamlandı

19.01.2018 297

Öğrencilerimiz ve aileleri ile görüşerek devamsızlık durumları değerlendirildi, başarılarını arttırabilmemiz için aile ile birlikte plan program dahilinde öğretmenlerimizin katkılarıyla görüşmeler düzenlendi.

Okulumuzda öğretmenlerimizle birlikte BAŞARI EKİBİ oluşturulmuştur. BAŞARI EKİBİMİZ her ay düzenli olarak öğrencilerin devam ve devamsızlık durumları, okula uyum ve aidiyet, disiplin ve başarı analizleri yapmak için toplantı düzenlemektedir. Bu kapsamda “Ayın Öğrencileri”, “Ayın Sınıfı” konuları masaya yatırılarak gerekli tedbirler alınmaktadır. Ayrıca öğrenci devamsızlıkları, disiplin sorunları tartışılarak gerekli önlemler alınmaktadır.

CEMİL MERİÇ  İMAMHATİP ORTAOKULU

Devamlı Öğrenciler